Покана за интерактивни работилници

Здравейте, колеги,
в момента нашето издателство кандидатства към Софийска община за издаването на две книги, "До историята и назад" и "Вкусна география".
И двете имат за цел да подпомогнат по забавен и интерактивен начин обучението по "Човекът и обществото" в началния курс.
Към проекта сме предвидили като бонус провеждането на безплатни работилници в столични училища. Всяка от работилниците ще се проведе в рамките на един или два учебни часа и ще съчетава приложната работа с усвояването на знания.
Вече имаме едно училище, което изяви желание да се включи, необходимо ни е писмено съгласие от още две. Разбира се, учителите, в чиито часове ще се проведат работилниците, ще получат безплатно книгите при излизането им, а също и друго заглавие на издателството по избор.
Още един екземпляр ще бъде предоставен на училищната библиотека.

Моля, ако някой от вас има интерес и смята, че ръководството на училището би било отворено за подобна инициатива, да ми пише на tochitza@gmail.com. Поздрави,
Зорница Христова
изд. "Точица"

P.S. Благодаря! Вече получихме две предложения, които ни бяха необходими на този етап. Ще пиша отново дали проектът ще бъде подкрепен - тогава се надявам да мога да предложа още възможности.