Бира тече от чешма, полицай с фес хваща порно пари


Сутрешната мечтата на милиони български мъже, милиарди по света и всички алкохолици се е сбъднала не къде да е, а в Норвегия. Некоя си женица на име Халдис Гюндерсен помислила, че се намира в рая след като от чешмата в дома и потекла бира вместо вода. Пуснах крана, за да измия няколко съда, и от него потече бира, заяви тя от дома си в Кристиансунд, Западна Норвегия цитирана от всички сериозни агенции.

Как де не се почувства госпожата в рая, след като бирата в Норвегия е една от най-скъпите в света. Бутилка от 0,4 литра се продава в тамошните баровете за около 50 крони (7.48 долара). Жената обясни, че е опитала напитката, която е потекла от чешмата й, но вкусът й е бил странен и тя не е била газирана. В последствие станало ясно, че един от работниците в бара, който се намира на два етажа по-надолу, е объркал тръбите докато е свързвал новия резервоар с наливна бира и вместо бирените кранове е вързал за тях водопроводните тръби на семейство Гюндерсен.

В резултат от чешмата на семейството е потекла бира, а в бара вместо бира, са сервирали вода. Ако се случи пак, тогава ще си поръчам Бейлис, заяви Халдис. И капризи отгоре на всичко проявила жената. Тука се сещам как зетя на съседа караше камион цистерна със Загорка , която после се газираше и бутилираше в Смолян. Викахме и Транденбърг щото махалата в Смолян в която се бутилира носи звучното име Трандевица. Та съседа влачеше от тази бира у нас в 25 литрови туби за бензин щото имахме цели 4 сифона с общ литраж към 8 литра. Ако някой е забравил сифоните са едни такива неща, дето им се завиваше отзад балонче с газ и ставаше домашна газирана вода или в газирана бира в случая. После се засядаше сериозно и аз на невръстните 13-14 години успях да запиша първото напиване съпроводено с ритуално извикване на древната митична змия Бу-ааа-ааа пред порцелановия идол в кенефа. Тогава честно казано се чудех от к'во съм болен аджеба.

Властите в съседна Швеция пък разрешиха на полицаите да носят тюрбани, еврейски шапки, фесове и мюсюлмански кърпи на главите си по време на работата си.

Според властите това ще доведе до привличането на повече представители от различните етнически групи в полицейските служби на страната. Министерството на вътрешните работи няма да закупува тюрбани или кърпи, а всеки сам ще трябва да си закупи това, което ще носи, но ще трябва да се съобрази с цветовете на полицейската униформа. Този челен опит можем да въведем и нас. Петков да не спи! И без това някои полицаи се държат като феодали, та сега ша можем да им викаме с чиста съвест кат ги видим на улицата: „Хош гилдън полицаи ефенди!“ или „Салям Алейкум Петков Раджа!“

  Като сме захванали криминалната тема  да  предупредим да вниимавате за „ фалшиви“ евро-банкноти с еротични картинки. Те били засечени от немската полиция след сигнал на гражданин. Макар трудно да могат да се нарекат фалшиви, заради това, че по принцип банкноти с такъв номинал няма, хартийките от по 300, 600 и 1000 евро започнали да се разпространяват между шегаджии, съобщи Ананова.

Германец дори успял да си купи 2 стека цигари от магазин с банкнота от 600 евро и накрая прибрал в джоба си ресто от 534 евро. Вместо гръцкия надпис “Euro” банкнотите са с надпис “Eros”, на името на гръцкия бог на любовта.

Автор на картинките е художникът Тило Муча, който нямал никакво намерение да създава смут при евроразплащанията.

Кажете ми как нема да емигрират братята роми в Джерманията кат глей колко абдали имало там!