ХОП!

Абе много социални сме станали в бглога напоследък. Занимаваме се с едни такива обществено полезни инициативи... Нищо лошо, разбира се. Даже, така да се каже, тенденцията е положителна. И защо започвам с "Абе"? Не е културно някак си!

Исках друго да споделя, но явно този пост ще го караме в кривия поток на мислене. Занимавайки се с блогинг, видях един руски автор да се чуди кой как би реагирал ако сподели с него зародилата се спонтанно в главата му, докато пуши в кухнята мисъл. А именно: Мамка му, лятото си отива! Лятото разбираш ли още не е започнало. В Москва пък хич. Просто човека плюскал ягоди със сгущонка (тва е кондензирано мляко) и летния аромат на чгодите му довеял тези ми ти мисли, предполагам.

 Аз пък имам чувство че животът ми се е запътил със страшна сила на майната си, докато си правя планове и редактирам шибани новини по цял ден. И хоп един ден се събуждаш на 30, хоп на 40, хоп...не се събуждаш, а още не си започнал да живееш. Да, ама не. Трябва да си търся нова квартира щот тая ша ни дойде скъпа от другия месец. Междувременно трябва да зубкам за дългоочвания и дългоотлаган държавен изпит. После искам да си сменя работата за по-платена, после пари за море, после.... И ХОП! Разбираш ли? Онова ХОП! ще дойде.

Та така. На т'ва му викат СвръхАз май. Едни норми такива дето ти ги налага обществото. Щото не може да живеем в каруци или с раници на гърба, разбираш ли? Е някой могат, но това е друга тема.

Ей така ми се прииска да напиша един объркан пост. Разбираш ли? Преди да е дошло голямото ХОП!