Разкажете за учителят, който винаги ще помните.

Всеки от нас, в даден момент от живота си, е имал своя учител. Учител, който винаги ще си спомняме с онова, което е направил за нас, провокирал в нас, подкрепил ни е в даден момент или ни е предизвикал към позитивна промяна чрез неговото поведение и отношение. Темата на нашия конкурс са именно тези хора.

Разкажете ни за учителят, който винаги ще помните.

Това може да е бил учител в училището, което сме учили или все още учим. Може да е бил шеф, приятел или пък колега – преподавател в съседния клас. Разкажете ни за този учител, който сте срещнали и ви е вдъхновил да поемете своя път в дадена посока. Разкажете ни с какво ви е вдъхновил? Какво влияние е оказал върху вас? Какво е било неговото поведение и отношение? Опишете ни го. Разкажете ни с какво ще го запомните и защо?

Напишете вашият разказ в няколко страници или го разкажете под формата на презентация и ни ги изпратете на адрес konkurs@inspirelearning.net до 30 август 2009 г.

Любимите ни разкази ще бъдат публикувани в страниците на InspireLearning.net, а един ще получи награда книга – „Последната лекция” на Ранди Пауш. Ще има и допълнителна награда за тези, които ни изпратят своя разказ под формата на презентация.

Прочетете повече за конкурса…

Очакваме вашите разкази!