0 0 гласа

да разлаеш кучетата (10 дни по късно)

 
След моя емоционален пост

 

08 Май 2009, 10:07 Публикувано в BgLOG 79 коментара  , 2199 прочита 

Който предизвика такъв интерес, какъвто не бе се случвал от мнооого, мнооого  време.

Искам да изкажа и моята гледна точка. Все пак.

Едно време имаше едно място, където всички  потребители, бяха или сплотени или с малки различни гледни точки, но обединени от идеята на бглог. Пишеха се разумни, красиви стойностни неща. Пишеха се в най-различни теми и стилове.
Идеята бглог сплотяваше хората, събираха се хора от цялата страна, имаше искренни, приятни, красиви сбирки.

 
После дойдоха скандалите, интригите и чистите глупости. Почвиха се постове не на място. Появиха се хора, които искаха да се заяждат и хора които им се връзваха, повиха се сектанти (имам съмнение че това е един човек или поне работят под една шапка с цел да провокират и проверят обществената реакция)

И тук идва работата на Модераторите. Каквато е Куин Блъндър, която спокойно може да премества теми, които са специалицизани в подходящата им директория, но Тя не го прави или поне не достатъчно ефективно, когато темите са с образователна насоченост.
Това имах в предвид като казах "Куини И ти си виновна за това ! "  Но всички вие 70 и кусур  коментатори не видяхте буквичката " И " защото Куинката не е сама модераторка. Има и други модератори, които също като нея имат права да преместват, свалят постове и прочие, НО не го правят.

И блога се пълни с некачествени или не на място постове.

Модераторите са филтъра на блога, но този филтър не работи.  И като изчетеш 5 - 10 страници  10 -20 дни поред "некачествен" материал, не само не ти идва да пишеш а и забравяш да влизаш въобще.

Надявам се това да се промени



п.п. Нарочно не коригирах стилистичните и граматическите грешки в поста си, защото аз не съм безгрешен, но заставам зад всяка казана от мен дума.

 

Позрави