0 0 гласа

Как най-добре да използвате Efbet

 

Понякога ни се струва, че е невъзможно да печелиш консистентно – 1 крачка напред 2 назад – избираме да обвиняваме лошият късмет, но истината зад загубите, е че не използване наличните инструменти правилно. Като един от най-ярките представители на коректните букмеймъри в България, Efbet ви предоставят с много възможности.

Как можете да станете по-добри с помощта на Efbet

За много от нас е въпрос на баланс между импулс и изчислено действие, но понякога, когато емоциите са силни, мача е нерешителен, е трудно да се направи правилната преценка. Това е просто част от играта, хората сме хора и няма как да се отделим от емоциите си, но за сметка на това можем да се информиране много по-добре.

Тук идват услугите на 5bet.eu, които са най-предпочитаният партньор за футболни залози – те са професионален информационен портал за футболни анализи и статистики, с безупречна репутация за данните, които предлагат. Взаимната им работа с Efbet, ви дават не само страхотни бонуси (погледнете по-долу), но и също така много важна информация.

Нещо е рисковано само ако нямате достатъчно информация за него а с 5bet.eu получавате знанията необходими да сформирате печеливша стратегия. С тях можете да проследите една среща и да поставите залог по време на мача, и като със скалпел да отделите добра порция от печалбите.

Efbet и тяхната бонусна система

Еfbet, от своя страна, ви предоставят с множество възможности да спечелите още повече, като захранват вашата сметка с добри бонуси още от самото начало. Точно така, тази услуга ви предоставя бонус още при регистриране, като те ще срещнат вашият депозит с 100% тово увеличение.

Така ако депозирате 200 лева ще получите 200 отгоре, но условията за изтегляне на печалби от този бонус е да сте заложили 3пъти стойността на вашият депозит и бонусът – 1600лв. С Това те ви дават един наистина добър начален тласък, а информацията дошла от вашият абонамент при 5bet.eu значително повече увеличава шансът да направите правилното решение.

Друг вид бонус е безплатният залог в Ефбет, които ви позволява да използвате пари предоставени ви от Efbet, за да направите рискован залог. Безплатният залог ви дава шанс да наберете значителен капитал, като това може да ви даде предимство при игри с висок куефицент.

Ето как работи този бонус – залагате 10лв безплатен залог, при куефицент от 2,5 печалбата е 25лв минус първоначално заложените 10лв от букмейкъра = 15лв чиста печалба. Тази печалба може да бъде използвана за допълнително залагане, като Efbet запазват правото да определят на кои срещи е необходимо да заложите тази печалба и колко пъти.