0 0 гласа

Избор на букмейкър - поддръжката е критично важна

 

Когато разглеждаме сайтовете на букмейкърите, избирайки към кой от тях да се насочим, обикновено не се сещаме за съпорта, а анализираме други фактори, като например бонус програмите.

В същото време, по този начин подценяваме един от най-важните параметри, по които трябва да се ръководим. Макар и да не ви се струва толкова важна, поддръжката е критично важна, а при липса на такава, ползването на платформата лесно може да се превърне в истинска игра на нерви.

Защо това е толкова важен критерий

От голямо значение е да изберете букмейкър, който осигурява качествена, бърза и надеждна потребителска поддръжка (вижте в 5Bet.eu). От значение е да можете да говорите с реален човек в случай на проблем.

Повярвайте - алтернативни методи на комуникация, при които можете да се свържете с екипа само по имейл, а на този имейл не ви отговарят с часове, не е добър вариант, когато искате някой да ви съдейства на момента.

Ако имате някакъв проблем с акаунта или не успявате по неясна причина да изтеглите печалбата си, вероятно няма да сте много доволни на това да чакате в неяснота цял ден някой да отговори на имейла ви, ако има желание или време.

Не по-малко неприятно е да си говорите с чат, който уж би трябвало да ви обслужва на живо, а всъщност се опитва да даде автоматично отговор на въпроса ви от предишни публикации по темата.

Каквито и да е характерът на проблема, който се опитват да решите, със сигурност ще искате казуса да се реши на момента, а не в някакъв неясен период от време в бъдещето.

Как да разберем дали поддръжката при даден букмейкър е добра

Не е лесно да си изградите мнение за това дали е качествена поддръжката на даден букмейкър, преди да попаднете в реална ситуация, в която има някакъв проблем и той трябва да се реши.

Все пак, можете да добиете добра представа на базата на това какво казват хората, които вече са ползвали поддръжката. Ето защо си струва да проверите тематичен форуми, където има описание на различни букмейкъри, група в социалните мрежи и публикации от хора, които имат опит с някоя от тези платформи.