0 0 гласа

Бебешки подарък за кръщене - как да направим комплект

 

Предстои ви да бъдете гости на кръщене? Това е едно изключително важно събитие в живота на всяко едно младо семейство, ето защо е хубаво да се постараете при избор на подарък.

Традиционно, най-добрите видове подаръци са онези, които се оформят като комплект. Те са подходящи за всякакви по-специални случаи, сред които е и това събитие.

Как да оформим комплект за кръщене на момиченце

За да имате добре оформен комплект, в него трябва да сложите поне три неща, като стойността на подаръците не е от никакво значение - важното е те са са добре съчетани, а също така в тях да има вложен личен характер и индивидуалност.

Можете да съчетаете одеялце, възглавничка и сапунче, които да опаковате красиво и които да поднесете на родителите на бебето, което е център на голямото събитие в деня на кръщенето.

Друг вариант е да комбинирате бебешко боди за момиченце, кърпа за кръщене (хубаво е ако нейните инициали) и кръст (може да е от злато, сребро или пък от дърво - всичко зависи от това колко можете да заделите по случаи. И разбира се - да е комплектовано с любов!

Как да придадем на подаръка личен характер

Най-добрият начин да придадете на своя подарък личен характер е ако поставите на артикулите инициали, които да показват за кого е подаръка и по какъв повод се дарява той.

Много хора изпитват затруднения в това да открият подходящо място, от което да закупят точните продукти, но трябва да знаете, че има чудесни магазини за празнични бебешки стоки, от където да закупите желаното (вижте в SmeshkiNaDreshki.com).

Хубавото е, че няма да нарушавате семейния си бюджет с твърде големи разходи, защото персонализацията на подаръците не е толкова скъпа, колкото много хора очакват да бъде.

Тя всъщност е много добър начин да направите изненада от сърце, като зарадвате не само родителите на бебчо, но и самото дете с нещо, което то след това ще използва и на което ще се радва.

Продуктите са практични, но могат да останат и като сувенир

В зависимост от това какво предпочитат родителите, вашият подарък може да се запази и като сувенир от кръщенето, но може и да се ползва от детето. Това е изцяло личен избор, който всеки родител ще направи сам за своето бебче!