0 0 гласа

Открий перфектния тип дамски официални рокли за твоята фигура

 

Красотата има различни форми и вкарването ѝ в рамка е извън пределите на добрия вкус. Модата не ограничава никого в избора на дрехи, но ако искаш роклята ти да подчертае най-силните характеристики на тялото ти и да те накара да се чувстваш още по-уверена в начина, по който тоалета ти стои, то е добре да имаш още едно наум при подбирането на дизайна на своите дрехи.

Днес ще си говорим за различните типове женски фигури и кой тип дамски официални рокли подчертават най-добре красотата на съответната форма.

Дамски официални рокли за фигура с форма на ябълка

За дами с фигура с повече пълнота в средната част и по-слаби крака се препоръчва съсредоточаването върху създаване на баланс и отвличане на вниманието от талията. Рокли с А силует или такива с „имперска“ талия (висока талия, разположена малко под гръдния кош) могат да направят чудеса за тази фигура като подчертаят бюста и издължат краката.

V-образните и асиметричните деколтета пък ще привлекат деликатно вниманието нагоре, а роклите с разкроена пола изграждат синхронен силует.

Елегантни рокли за фигура с форма на круша

Дамите с крушовидна фигура с по-широки бедра и таз и по-тясна горна част могат да създадат баланс чрез акцентиране върху талията и визуално увеличаване на обема в гръдния кош. Може да избереш рокля с декорации и сложни детайли в горната част и корсажа, за да привлечеш вниманието натам. Разкроените надолу рокли стоят много добре и балансират широтата в бедрата, споделят от Daphne.bg.

На тази фигура страхотно биха стояли и рокли без презрамки, с паднали ръкави и голи рамене, които показват деликатността на ключицата.

Рокли за фигура с формата на пясъчен часовник

Добре изразената талия и пропорционални бюст и ханш разкриват страхотен силует, който много дами обичат да подчертават с прилепнали дрехи.

Ако попадаш в тази категория, избери дамски официални рокли с известна еластичност на материята, която да прегърне извивките ти на всички правилни места. В Daphne.bg има доста добър избор от качествени предложения, отговарящи на това описание, които си заслужава да разгледаш.

Bodycon прилепналите рокли изглеждат като естествен избор, но не забравяй изискаността на тоалета. Перфектен избор за роклите тип „прегърни ме“, които буквално прегръщат талията и подчертават деликатно страхотния женствен силует.

Модни идеи за права фигура

Атлетичният силует и сравнително синхронизираните мерки могат да бъдат смекчени с красиви рокли с къдрици, плисета, волани или драперии. Те ще създадат обем в долната част на тялото, а добавянето на акцент върху талията с колан или пристягане ще допринесе за красива илюзия за по-дефинирана линия.