0 0 гласа

Оригинални подаръци за имен ден: Открий своето вдъхновение

 

Поредният празник, поредният подарък… А може да не изглежда така – трябва само да промениш нагласата си. Имаш още една възможност да прекараш страхотно време с близки и приятели и да зарадваш празнуващия с нещо специално, в чието избиране си вложил старание.

Е, след като променихме нагласата е време да предприемем и още една стъпка за открехване на вратата към твоето вдъхновение. Затова ти даваме няколко страхотни идеи за оригинални подаръци за имен ден, както и някои типични, но винаги печеливши предложения, така че да успееш наистина да зарадваш твоя именяк.

Подходящи универсални подаръци за имен ден

Подаръкът може да бъде тематичен, според имения ден, който се празнува. Така ако празнувате името на Георги, Гергана или производно, може да подарите сувенир с фигурата или облика на светеца, който да послужи като едно позитивно украшение в дома или офиса на именяка.

Много модерни напоследък са медальоните с обвивка от скъпоценен медал, изобразяващи светци. В GiftBox.bg се продават изключително красиви луксозни такива на Св. Богородица и Св. Иван Рилски, които също биха направили един чудесен подарък за имен ден.

Иконата е прекалено често подаряван подарък, така че по-добре е да не залагаш на нещо, което най-вероятно човекът вече има.

Съвсем спокойно може да се насочиш към подарък, който не е пряко свързан с имения ден, но е много подходящ за твоя човек. Декорациите за дома са подходящо решение, когато именякът е от хората, които обичат да поддържат домовете си стилни и добре подредени. Добро решение са модернистичните декорации под формата на стилна статуетка.

Подарък за имен ден за жена

Дамата, на чийто имен ден ще присъствате обича ароматния чай и топлата прегръдка на небцето, която чашата гореща напитка осигурява? Може да ѝ подариш премиум селекция чайове или кутия за чайове, а защо не и двете в комплект? Със сигурност не са много хората, които са се сетили за този тип подарък за имен ден за жена.

Или пък е страхотна домакиня, която поддържа дома си изряден от игла до конец и е заложила на стилен интериор? Една красива луксозна ваза за ниски цветя би била хубав и практичен подарък, който ще доукраси интериора и ще го завърши със страхотен стил.

Подарък за имен ден за мъж

Ако именякът е доста бизнес ориентиран, може да се огледаш за някой подарък, който отразява кариерния му ентусиазъм или би бил страхотно попълнение към бюрото му в офиса. В GiftBox.bg например има много подходящи луксозни поставки за химикали и моливи, които са прекрасно стилно допълнение за всеки модерен офис.

Подаръците, свързани с алкохол винаги са добра опция. Тук имате много опции, според вкуса на именяка: луксозни кутии с аксесоари за вино, гарафа с чаши за уиски или друго аристократично питие, внушителни халби за бира или комплекти със забавна нотка.