0 0 гласа

Изкупуване на коли за скрап - как да разпознаем добрата фирма

 

В страната има не една или две фирми, които се занимават с рециклиране на стари автомобили. И действително, много от автомобилите, които вече са твърде стари или повредени нямат друго бъдеще. Но как да разпознаем истинските професионалисти?

Според фирмата за изкупуване на коли за скрап KolaZaSkrap.bg, това не е толкова трудно. Има няколко важни момента, които показват, че срещу нас стоят експерти, които си разбират от работата и които ще направят всичко необходимо за да бъдем доволни като техни клиенти.

Дали колата ви е за рециклиране

Това дали колата ви е за рециклиране трябва да прецените сами, но обикновено когато настъпи този момент, вече го знаете. Старото возило обикновено или е сериозно развалено, или е претърпяло катастрофа, или пък е толкова старо, че няма какво да се направи от него. Имайки предвид и това, че правилата за качеството на автомобилите все повече се затягат, броят на автомобилите за рециклиране ще има тенденция да се увеличава все повече.

Взимат автомобила от място

Много важен момент е това дали ще ви бъде осигурено транспортиране за старото превозно средство. Имайки предвид, че оставяте возилото за скрап, не е изключено то да е в състояние, което не му позволява да се движи.

Това може да е кола, която е тежко пострадала от катастрофа, може да е твърде стар автомобил, може да бъде и кола, която просто не е била в движение през последните десет години и да не сте сигурни дали изобщо ще тръгне.

При всички положения, транспортът трябва да бъде включен в услугата и не трябва да се поставя под въпрос. Това е важен момент, който показва ангажираността на фирмата с клиентите.

Плащат разумна цена

Важно е да получите разумна цена за това, че давате колата си за скрап. Имайте предвид, че цените на суровините са високи, така че обърнете внимание колко ще ви предложат.

В същото време, не бива и да прекалявате, защото все пак фирмата, която изкупува вашия стар автомобил за скрап трябва да инвестира в неговото извозване, рециклиране, трябва да задели време за документация, работна ръка и много други.

Помагат в документите за дерегистрация

Ще разпознает сериозната фирма по това, че ще ви съдейства за всичката необходима документация за отписването на вашия автомобил пред КАТ. Това е голямо удобство, тъй като ще ви спести едно допълнително чакане по опашки, което не е малко в съвременния забързан ритъм.