0 0 гласа

Експозе за eSports - електронни спортове и залози върху резултати

 


Колкото повече участва един човек в света на спортните залози, толкова по-често може и да намира подкатегория в сайтове като inbet.com, наречени eSports. Какво представляват тези електронни спортове, как се различават от виртуалните спортове и залагането там и как можете вие да изкарате пари от тях?

Разбиране на феноменът eSports – какво представлява

Историята на eSports или електронните спортове, е особено интересна и интригуваща. Ако сте над 40 едва ли сте обърнали толкова внимание на модерните компютърни игри, но вашите деца със сигурност са.

Революцията на компютърните игри протичаща вече 25 години, е една от най-големите индустрии в света, с размер малко над 500 милиарда в световен мащаб.

Доста хора не само играят най-новите игри, но и гледат как други хора играят. Странно, но факт – хората гледат как другите играят, без самите те да практикуват на момента.

Почти всяка по-известна игра има малка група запалени фенове много, от които се интересуват от механиките на играта. До такава степен са вманиачени те, че спретват турнири, които преди са били за малцина, но днес са гледани от милиони.

Един шампионат с професионални играчи може да има награден фонд от над 5 милиона, а доходите от гледанията и други свързани продукти, може да е наистина внушителен.

А щом от нещо могат да се изкарат много пари има как да се залага на него – и то без нужда да разбирате от самата игра. Платформи като inbet.com имат страхотна селекция от всички най-известни и гледани eSports електронни спортове, предлагайки залози.

Защо хората имат интерес към него

Причината хората да имат интерес не само към хазартната страна на електронните игри, но и към самите турнири, е понеже те са спектакъл на умения. Също както други спортове, така и тези могат да бъдат особено трудни за усъвършенстване и то до такава голяма степен.

Разликата между обичайните спортове и eSports електронните спортове, е че играните игри дори не трябва да бъдат от спортен характер. Някои от най-известните игри са CS:GO, League of Legends, Dota 2 и StarCraft 1 и 2.

Привличащото е високото ниво на игра, невероятните умения и огромния опит, които всеки отбор или индивидуален играч има. Също както при футбола на живо, и тез спортове предлагат висок праг на умения за най-високите етажи.

Тук човек може да намери безброй възможности да залага, не само на победата, равния резултат или загубата между играещите, но и на различни статистики и отделни играчи.

Съвременният подход на inbet.com към този международен пазар отваря хиляди възможности на млади и заинтересувани българи да изкарат пари от гледането на най-любимите си компютърни игри.

Как можете да заложите на eSports игри

За да можете да заложите на подобен вид електронни игри, трябва първо да обърнете внимание на самата игра. Добре е да имате по някакво базово разбиране за нейното опериране, както и за правила ѝ.

Регистрирайте се в лицензирана платформа за eSports- електронни спортове за залози като инбет, и направете първите си предположение. Вижте кои шампионати са на линия в момента и вижте проектираните срещи – ако имате късмет може дори да хванете някоя игра в течение.