0 0 гласа

8 лесни начина за печелене на пари със спортни залози

 

Всеки обича да печели особено, когато става дума за пари. Но понякога има доста по-лесни начини за печелене на пари от обикновените методи.

Днес ще ви разкажем за осемте начина да печелите пари със спортни залози и това как вие можете да намалите риска от загуба.

1. Не решавате спонтанно

Спонтанното решение да заложите на конкретен резултат мигновено ви слага в огромен риск, който е противопоказен на лесната печалба.

По-добре е да отделите време да съберете информация за спорта, срещата и коефициентите и тяхното изплащане, отколкото да разчитате единствено на своя късмет.

2. Избирате по-добра платформа за залози

Един доста подценен начин за лесно правене на пари със спортни залози е изборът на по-добра и печеливша платформа като inbet.com. Много хора не си дават сметка, че букмейкърите изкарват пари само ако вие изкарвате пари, затова е добре да изберете най-добрите в сферата.

Те ще ви помогнат да намерите информация, ще ви дадат по-добър коефициент и ще ви предложат по-добрия условия за правене и оттегляне на залози.

3. Играете с по-висок коефициент

Игрите с по-висок коефициент на печалба са сред най-лесните начини за правене на пари със спортни залози. Колкото е по-висок коефициентът при правенето на залог, толкова е по-голяма печалбата ви при изтичане на залога.

Това крие риск, тъй като коефициентът е индикация за очакванията на другите хазартни играчи и мнението на хазартното общество за крайният резултат. Понякога са прави с очакванията си, а понякога не са.

4. Избирате сигурна победа

Сигурните победи са рядко явление, тъй като дори най-големите отбори могат да загубят от по-малък отбор. Истински сигурни победи са изключително редки, затова е важно да не ги пропускате.

5. Залагате на повече от един резултат на срещата

Ако заложите на само един резултат от срещата, тоест единствено заложите на крайният резултат (равен, победа или загуба), то вие намалявате възможността за увеличаване на печалбата.

Ако платформата, на която играете, ви позволява да правите залози за различни аспекти от спортната среща, то е добре да се възползвате от това. Така хвърляте по-широка мрежа и докато един резултат не е добър, другите могат да бъдат.

6. Следите внимателно предходните срещи на отборите

Следенето на статистическите вероятности за победа на единият отбор спрямо другия може да се случи като също така следите за предходните срещи на двата отбора и тяхното представяне в лигата им.

Така добивате представа за вероятностите и цялостния морал и усещане в отбора. Ако единият отбор е в губеща верига, тоест е загубил три поредни мача един след друг, то има вероятност това да се повтори с четвъртия мач, на който залагате.

7. Залагате на финал или полуфинал

Залозите на големи срещи като финали и полуфинали са доста добър начин да изкарате голяма печалба. Всеки любител на този спорт би обърнал внимание на тези ключови срещи, а това го прави отлична възможност за изкарване на пари.

Колкото по-високо профилна е срещата и колкото повече последици има от нея, толкова по-високи са наградите.

8. Залагате малко, но често

Малките печалби бързо увеличават баланса в профила ви, като мотото тук е „капка по капка – море прави.”.