Изпращане на Подготвителна група - как, къде?

Когато си бил четири години с децата и са израснали пред очите ти, естествено е да искаш най-доброто и да се опиташ да вложиш плам и емоция в този момент - изпращането им, раздялата с тях и с техните родители.

Обикновено го наричаме празник. Най-често това се случва в рамките на детската градина.

От есента с колежката, с която сме в една група си наумихме да го направим извън детската градина. Има клубове, които предлагат такава услуга. Детски клубове.

С предишни групи, в по-предишно време  с едни други деца ходихме в "Патиланци". Останаха доволни и деца, и родители.

Вчера по идея на майки на деца от групата проведохме родителска среща. Темата за разискване беше: Къде и как да проведем празника?

По предварително проучване и разговор с колеги /за отзиви/ им предложихме Театър "Ариел" /Слатина/. Едната от майките предложи Театър 313 /Красна поляна/.

От разговори с колеги, които са били вече там - имам техните впечатления, но аз не съм била нито на едното, нито на другото място.

Въпросът ми към вас е да споделите как организирате вие този момент - празник, изпращане на децата от детската градина.

Били ли сте в тези клубове или някой друг? Какво предлагат? Всичко, което ви хрумне, че може да ни бъде полезно...като информация.

 На срещата стана дума и за албумите, които обикновено се правят. Миналата година едната от офертите беше 18 лева албум???

Предложих им диск със снимки от последните две години. Везните наклоняват към албум /което не означава, че няма да има и диск, за които желаят...или за всички?!?/

 

Е, понеже ми е на грижа...чакам вашите коментари...