Помните ли...

Гледам тези усмихнати лица горе и си мисля...Дали са все така ведри, мили и слънчеви...Дали за тях купонът още продължава...
Не ви познавам, хора...Не че не бих искала, просто нямам нужното време и подходящата възможност да ви опозная. Нямам представа какво ви се е случило/ви се случва-само мога да гадая! Но напоследък станах неволен свидетел на нещо меко казано учудващо-и май не само аз-някои блогери доста показно си изпускаха нервите под един или друг пост-лични нападки, нелепи обвинения, обиди...Ехо!
Мда...хората са така устроени, че се развиват и променят-за добро или лошо само бъдещето ще каже. Но изглежда някои се страхуват от смяната на "статуквото" , други искат да станат прекалено "различни"!
Защо вече никой не пише тук? Нима няма какво хубаво да се каже за близките, приятелите, любимите? Защо старите приятели днес не могат да напишат коментар без директни атаки и злостни изказвания? Не може всички да се харесваме-то е ясно, но защо не се понасяме-трудно ли е да се уважаваме, когато имаме собствена позиция, мнение и искаме да го споделим и защитим!
Не адресирам това към никого ( макар че и сами ще се познаете )-нямам такава цел, защото за мен сте все още "блогерите тук", с истинските личности тепърва ще се запознавам...И нямам моралното право да бъда нечий съдник!
Но ако имате търкания-моля решете ги директно и конкретно-в сайта има лични съобщения, има мейли, кю и скайп...Не се нападайте публично пред всички пишещи тук неволни свидетели!
Пийс!!! :)