Честит празник, колеги!

Понеже нашият прескъп и преуважаван  министър на българското! образование/такъв е той за мен- Да живей!/ беше много зает сутринта да обяснява решенията си в ефира на бнт и забрави да  поздрави учителите, а най-вероятно не желаеше, аз самоотвержено поемам този риск!
    Колеги, много нерви изхабих в последните дни, да си призная и доста сълзи от безсилие пролях, но си направих равносметка и разбрах, че въпреки всичко съм спечелила.Открих много съмишленици в този сайт и всеки ден съм тук, намерих нови приятели  в колектива , в който работя, доста се ограмотих в областта на икономиката и правото...и продължавам да го правя.Срещнах се с колеги от провинцията и от София по време на митингите, с които отдавна не се бях срещала , разбрах, че съм свободен и горд човек.
С пари, без пари- ние си оставаме учители, знанията и уменията няма кой да ги вземе, ако не пожелаем да ги дадем.Какво ли ни очаква, не можем точно да кажем...но животът продължава!Желая на всички много здраве, много работа, много курсове и квалификации и пари, разбира се!!! Пожелавам на всички нас да видим как тези, които от позицията единствено и само на силата и властта си пренебрегнаха нашите искания, си отидат безславно заедно с апартаментите, парите си и безграничното си високомерие.След години хората ще казват-"Това се случи по време на голямата стачка на учителите!"
                             Бъдете живи и здрави, скъпи колеги!