Сюблимно

Incubus
Noun
1. A male demon believed to lie on sleeping persons and to have sexual intercourse with sleeping women.

2. A situation resembling a terrifying dream.

3. Someone who depresses or worries others.

Алтернативна музика-обожавам я!И има една групичка,която винаги ми влизат под кожата като ги слушам.Те са горе-долу нови,с хит по ЕМ ТИ ВИ излязоха през две и втора ако не се лъжа...и се казват Incubus!
В официялния сайт на групата пише,че са създадени през деветдесет и първа в някъв си гараж в Щатите и че са метал група,повлияни от Корн...аз съм по-скоро склонна да заявя,че са алтернативни.

Еми има нещо "по-така",може би чувство?,което е налично,докато ги слушате...нещо странно,едновременно тъжно,красиво,мистериозно,силно и гордо...обобщено-вероятно-точната дума е сюблимно.
За "сюблимни" критиците и разбирачите в худ.изкуство обявяват онези картини,които изобразяват красотата,силата,безвремието и трагичността на
природното бедствие:буря,морско вълнение,вулкан и тнт.
Говоря за албума "Morning View".Музиката е невероятна(последната песен от албума завършва с няколко минутно крякане на жаби-удивително колко успокояващо може да действа,и аз не мислех!!),а пък съчетана с текстовете...е лудница.


Текстовете засягат най-различни човешки чувства и ги метафоризират в природни явления или просто предмети.Това е интересно:любовта е река,угризението е тебешир,егоизмът е човек човъркащ чужда отворена рана,нерешителността е отпадък за боклукчарски контейнер,спасенеито е влак за Мексико...

Изслушайте ако ви стига само този албум,няма да сбъркате!
Приятно потапяне!