Англия обявява война на България! *

Англия обявява война на България! *

/После се отмята…/

 

Сензационно!

Днес, за няколко минути Велика Британия и малката, изтерзана и набутана до брега на мръсното, та чак Черно море България бяха във война!

Е, не точно истинска война, ама поне във Фейсблюк…

- Как се случи ? – ще попитате, като в оня реклама за кихането и заразите.

Ами как, ей така – уж на майтап, някакъв неназован служител-хейтър, поддържащ Фейсблюк профила на Външното министерство на Хър маджести, (надъхан от тамошния вариант на Телевизия „Смрад”, по която Фараж /това май не е арийска фамилия?/ през час, през два плюнчи екраните на наплашените от полски водопроводчици английски бачкатори, как 4 милиона българи са стегнали багажите и само чакат българския президент да каже „…Ви е честита Новата 2014 година” и да дръпнат като новите варвари, да се регистрират на борсата на Албиона и да си живуркат на социални помощи, докато свят светува), просто ей така – за кеф и за да види как ще стои на екрана на монитора, написал статус „Англия обявява война на България!”.

Но точно в следващия момент го извикали спешно, за да го инструктират какво да пусне като официално съобщение по повод обсъжданията на закона, легализиращ гей-браковете. И статуса си останал написан на екрана. В следващия момент в офиса влязла чистачката /чиста арийка-чистотница от северната част на Пакистан/, която забелязала петънце по един от клавишите на клавиатурата и мигом като добрата фея го почистила с ароматна кърпичка. Което по Божията воля публикувало въпросния статус он дъ уол.

В следващите двайсет и шест минути статуса вече имал 4 милиона лайквания от български потребители, след още 2 минути – и 6 милиона от румънски профили, без да се броят 3-те милиона поданици на бившата империя.

Дето се вика – така Империята превантивно ще отвърне на удара на гадните, ламтящи за социални помощи българи – михлюзи.

Точно след 30 минути въпросният неназован служител-хейтър се върнал в офиса си и … fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu……kkkkkk!

Било му достатъчно да прочете само първите десетина коментара от България…

- Айде бе, откога ви чакаме! Що се бавите толкова?

- Ееее, не - най-после! Доживяхме! J

- Англия, рууулзз!

- Къртите мивки, братлета!

- Най-после ще видим „Фулъм” и „Светкавица” в една лига! Берба, трепери!

- Чи ядем с англичани,ей!

- Кефите, ше паднем за дузпа!

- Ама като тръгнете насам да минете с танковете напряко през Македония, нали?!

- Малееее, родила си ме с късмет! Ше одим на МОЛ у Лондоно!

…за да порозовее още повече и всяко косъмче на врата му да настръхне!

Къде сбърках, май Год?!

После – бегом до началника, той пък – на червения телефон, министъра на Външно свиква оперативния щаб, опровержения в профила, оправдания с хакване от Анонимните, нота до Външно на България и т.н и т.н.

А като се замисли човек - още утре можеше да сме приключили с Прехода завинаги…

 

* Всичко това е майтап, брат. А което не е, е сарказъм.