Усмивки

  Прекрасен ден. Нищо че съм будна от 12 часа, работила съм 9 и ми предстоят още 5. Слънцето пече, хората са на почивка и странното е , че не ги мразя заради това. Радвам се , смея се , танцувам. Всички около мен твърдят, че съм влюбена. Това е най- голямата заблуда, в която са изпадали. :) Аз - влюбена : Стига бе!! На всичкото отгоре в американец  (невъзможно).
  Толкова ли е еднообразен живота, че един хубав ден да не може да те направи щастлив? Толкова ли не виждаме нищо друго освен рутината?
  Абе, честно да си призная последните дни съм много щастлива, не че нямам причини за това, но въпреки всичко..........аз никога не се чувствам в покой със света.
 Днес ми зададоха много сериозен въпрос : "Искам ли да имам деца?" Аз отговорих прямо и честно:" Да, разбира се, колкото мога. Стига да мога да ги отгледам нормално, да им дам всичко нужно и да ги обичам безкрайно." Този отговор така ги ошашка хората, че почнаха да заекват даже. Това ми е основното занимание на работа да отговарям абсолютно често на всичките им тъпи въпроси. Например: "Как ти харесва страната ни?" - " Амииии, става ама повече си харесвам България. :)" Мале колко обидчив е тоя "народ"!!!!!!!!!!! Ако не знаете тяхната страна е най-красивата, най-богата и най-миролюбивата( тук попринцип се мръщя и отговарям, че не мисля, че е така- става много весела ситуация и голям диспут). Ама какво да ги правиш- американци!!!!!!!!!! Даже не мога да ги разбера защо ми се цупят- та те са второ поколение някакви си - италианци, германци, британци и много други. Ама стига само хубаво за тях.............стават.
 Пишейки това по-горе изпаднах в голяма дилема- КАКВО ДА СЛУШАМ? Реших да пусна музиката на самотек и какво се получи смесих Madona, Bon jovi, Aerosmith, Rammstein, Nightwish и Eminem. Голяма какафония. Сега се смея на себе си и усмивката ми е по- "тъпа' от всчкога.Надявам се, който прочете това да се усмихне, не на това, което съм написала, а просто така - заради себе си. Човек трябва да е щастлив, нали?