ОБСЕБЕНА

  Здравейте, колко дълго ме нямаше......! Немога да наваксам с прегледа на публикациите :) Физически и психически съм изтощена, но и толкова доволна от това :). Не спирам да се смея и радвам. Нека да споделя и моето въодушевление с вас:
  Преди месец получих много странно съобщение, съобщаващо ми да се обадя на този номер, когато мога да говоря. Естествено, нямаше да се обадя ако името и компанията, от която ми се обадиха не ми бяха познати. Това си бяха хората от моята компания, с която бях ходила две лета на студентска бригада. След кратък разговор ми беше насрочена дата за интервю и ........ от тогава аз имам работа :). Още ми е малко невероятно първо , защото в Свищов (където уча) е почти невъзможно да работиш нещо по-сериозно и второ без грам стаж в тази област ме наеха за Branch manager на този клон. :) Ето пак се смея самодоволно! 
   Та, поради тази причина от месец не съм спала, комуникирала, чела ... абе общо взето нищо от досегашният ми нормален живот. И въпреки това се чувствам толкова доволна, че е просто неописуемо. Разбирате ли, че доволството ми е равно с това на коте, на което току що са му подали купичка сметана? 
  Това отдаване на учене и за работа, и за университета ми взима от живота. Усещам как се обсебвам от работа и от желание за реализация на всяко едно ниво от живота ми.Не съм сигурна, че това е правилно и здравословно, но ще поживеем и ще видим.