Завършване на Първи клас - сценарий

Здравейте, колеги!!!

Как си прекарвате празниците?

Моите минават в работа…:)))!!! Днес приключих сценария и подготовката за последния учебен ден!!! Вероятно още ще работя по темата, но основното е готово и бързам да го споделя с Вас!!

С колежката първокласничка (класната на дъщеря ми), решихме да празнуваме заедно.  Всъщност не викахме „Заедно, заедно….”(макар, че в края на годината сме много руси:)))), а ето какво измъдрихме. Доста пот се ля от мен тези дни, но мисля, че се получи. Всъщност това ще кажете Вие. Вярвам, че Вашите коментари и градивни бележки ще са ми отполза.

Надявам се и аз да бъда от полза на някой, който още се двууми какво да прави в последния учебен ден.

Разделила съм презентациите, защото иначе се получава една доста тежка „чантичка”. Естествено, ако решите да ги ползвате може да ги вградите. Преходът е чрез хипер връзка, но след публикуването едва ли ще се отваря. Видеоклипът е към презентазия „Родолюбец – Знам и мога”. Не успях да го вградя, вероятно защото компа ми е много скапан….-(((!!! На тържеството ще го пусна в ехе файл, защото е по-качествен записа, ако на някой му харесва мога да му го изпратя по пощата.

Сега Ви пожелавам приятни минути с отбор „Дъга” и отбор „Звънче”, а пък аз ще разглеждам Вашите публикации, защото скоро не съм влизала в блога и доста съм изпуснала…:))

Завършване на Първи клас.doc - сценарий

Допълнения БЕЛ ЗНАМ И МОГА.doc,Логически задачи.doc (последната задача е от антискуката на Демил)

Знам_и_мога [Recovered].ppt - основа

Допълнения БЪРЗО СМЯТАНЕ.ppt, Природолюбител Знам и мога.ppt, Родолюбец Знам и мога.ppt,забележителности.wmv

Грамоти

ШАБЛОН -Диплома1.JPG

ПРИМЕР -Picture1.jpg