Търси се учител по готварство!

Моля, помогнете ми това да стигне до подходящи ВУЗ или колеги, които биха се заинтересували:
Сърцатата директорка  на СУПЗ - Социално учебно професионално заведение  "Княз Борис 1" - София - г-жа Капка Георгиева - търси да назначи учител с правоспособност да обучава учениците в една от оснавните професии в училището - готварството. Може и да няма стаж, а може и да е пенсионер.
Искам да споделя, че в училището учат както деца от нормали семейства, така и около 25 юноши - сираци, грижата за които е изцяло отговорност на екипа на Дома. Работата на тези колеги е просто апостолска. Опитват се  да вкарат в нормалния път и да направят граждани, полезни на себе си и на обществото млади хора, дошли при тях на по 14 години без каквито и да е  социални умения, някои тотално неграмотни, израснали по домове и заведения...Справят се с най-грозните и страшни резултати, което е родило изроденото ни общество - без да се оплакват или пък превъзнасят за това, което вършат. А за мен то си е просто един подвиг... 
Нека да кажа, че децата - сираци от този Дом могат да се държат добре в общество, даже се възторгват от такова ново амплоа и много малко им трябва за да бъдат добри... - повече подробности тук.

Тъй че- моля, помогнете, ако можете с информация - къде да намерим учител по готварство за сираците?