Състезанията на ФючърЕнергия - с нов краен срок и още награди!

Ако ви се иска да спечелите 26 плеъра (ipod-и) - по един за всеки от класа ви и един за вас - докато се забавлявате в защитена интернет учебна среда на екологични теми -

тези състезания са за вас!

Трябва просто да мотивирате децата си да направят две снимки или видеоклип, малко текст и да го заредят в специалния за целта формуляр. Те самите се увличат много и им е особено приятно да се видят в галерията на тази интернет среда.

Лично аз пиша шестица на всеки, който успее да зареди нещо прилично на български и/или на англиски език за състезанието.

От вас се иска само имейла ви, както и телефон на училището.

Получавате уведомление на имейла си за всяка заредена от ваш ученик разработка.

Ето какво пишат организаторите:

Състезанията на ФючърЕнергия:

Крайният срок е удължен; още награди!

В отговор на многобройните запитвания от учители, които се нуждаят от повече време за да подготвят своите ученици за участие в тазгодишните състезания на ФючърЕнергия, с удоволствие съобщаваме, че крайният срок за участие се удължава от 26 април на 31 май 2009.

      Състезанията Енерги(ч)ен скаут  и  Решаване на проблем, които дават възможност на учителите и учениците да работят с енергийно свързани теми, са отворени за училища от страните на Европейския съюз, страните кандидатки за членство и страните, членки на ЕФТА.  

Още награди!

Ние решихме също така да наградим класа, заредил най-много разработки в едно от състезанията. Ще има два наградени класа – един за месец април и един за месец май 2009.

Ще се проследят разработките, идващи от акаунта на един и същ учител. Класът, който зареди най-висок брой разработки в едно от състезанията – побеждава. Ще бъде връчена колективна награда на цялата класна стая (за 25 ученика и координиращия учител).

Колективната награда се състои от 26 броя плейъри iPod shuffle (25 за учениците и един за учителя координатор)

Ако някой има нужда от още упътване как точно да участва - да не се колебае, ами да ми пише незабавно!

:-)

anananieva (@) gmail.com