Оставете жената Янка (Такева)

Разделям си постинга на две части поради несъгласие на част от колегите в училище с моята позиция за персоните, които ни посетиха от сБУ.
Те считат, че по този начин показваме на обществото колко сме разединени.
Не че блогът ми не е личен, ама все пак - за яснота - писмото, гласувано на събранието е по-долу, тук остава само личната ми позиция за казионното ръководство на СБУ.


Моето училище стачкува 100 процента!
Както и всички у-ща в район Слатина.
Къде го това по продажните медии?

Днес бяха при нас някакви от общинското СБУ и зам-председател на СБУ - дошъл да ни повдига духа с постни приказки срещу правителството на архаично-народняшки език.

Когато един колега ясно му извика - махнете тази Янка вече! той отвърна - ама моля ви, колеги, оставете я жената, почти на 60 години е, това ли ни е сега най-важното, ами въпросът е сега да сме единни всички синдикати, да вземем 100 процента увеличение, не е време за лични нападки, да се държим възпитано, колеги...

Господата даже не знаеха за митинга в четвъртък, 27. 09. от 16 часа на площад Независимост. Тогава се събират всички учители на протестно шествие. Има разрешение от общината.

На въпроса ми докога ще трае това пълно медийно затъмнение върху достойните думи и искания на учителите, отговорът беше - ами нали знаете, медиите са продажни и казионни! Това е отговорът на СБУ - тези, които взимат заплати тъкмо за да осигурят обективно отразяване на учителскитепроблеми в централните медии!