НЕПОСИЛНАТА КРАСОТА НА ПИТИЕТО....

   Мдааа - дневното питие ....

   От няколко дни Белефф е без книжка и изпуска някой от много приятните бъдещи мигове в близкото...хмммлъц... бъдеще... малко тафтология.....Обаче - благодарение на тези неприятни промени откри и непосилната красота на дневното питие ... за което толкова години беше забравил... щото имаше книжка ....Апропо - книжката ми я взеха за превишена скорост ... не за алкохол ... да си имаме уважението :)

    Та - плюсовете на дневното питие - и на най-голямата дневна глупост човек може да отговори с едно малко. На най-голямата - с едно голямо. Освен това, така човек подпомага държавата в борбата със световната икономическа криза - 1. плаща пиене с акциз и ДДС... 2. Подпомага борбата с безработицата, като плаща пари на такситата....3. Прави показно на хлапетиите как да се борят със стреса..вместо да се друсат с отрови!!! 4. Може и да се повтали човек... понеже се върви повече пеш - поне от кръчма до кръчма и до пиацата на такситата :)  А ето и какво се слуша към 16 ч. на слушалки, за да не се забравя и останалата част от битието..   

.http://http://www.youtube.com/watch?v=D4qYLrvfMXg  

         Всъщност  - точно това парче може и още към 11 преди обед да се разглежда като своеобразна мечта за вечерта ::))  Та такаааа - ето и едно примерно дневно "меню" :

        - Рано сутрин - само кафе - бира може само събота и неделя, щото вони гадно

        - Към 10 - 10.30 - малка водка - това след първите дневни простотии

        - 13 - 13.30 - голяма водка  - с лека храна /мезе/ - нещо като обяд  като отговор на поредните дневни простотии ...

        - 15 - 15.30 - след неизчерпаемите и продължаващи дневни глупости /разправии с държавни и общински чиновници, узнаването на поредната безумна идея на някой управляващ, известие за поредно плащане на нещо..../ - още едно голямо - може и да не е водка - кой каквото му е гот....

        - 17- 17.30 - още едно голямо - някъде по кафенетата

        - 18.30 - сяда се на масата и се започва същинското поркане ....

    Към 22 ч. се завършва с твърдата убеденост, че следващия ден ще е прекрасен, или поне няма да е по - гаден от предния.... както и с въздушното и много велико усещане, че "Този свят е и мой" ::)) Може да се слуша на слушалки ето това http://http://vbox7.com/play:33983906

     Дори правилното не е МОЖЕ да се слуша.... ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е!!!

     Аре Наздраве .....