Страсти и размисли тютюневи

Това не е реклама, а споделяне на опит!

Та с риск бачо ви Коукович отново да бъде нахокан от конкУренцията, той отново зафати тежкия път на борбата с цигарите (или по-скоро със себе си).

Върви по ТВ-то една реклама на никотинови лепенки, която не знам защо, ама въздейства на много хора (включае и на мен) и всички се юркат към аптеката. Не знам 25-ти кадър ли изпозват (макар и да е незаконно), що ли, ама е факт.

Та отивам и аз в аптеката и търся никотинови лепенки, а те нямат. Никакви! Обаче някакъв цивилен човечец (считайте без престилка) се измъква из складчето на аптеката и ми вика - "Нема смисъл, земи си Табекс!". И си поговорихме малко с него и реших - той на цената на три кутии цигари, що пък да не го взема. И си го взех.

Та първите три дни си попушвах по десетина цигарки, но четвъртия останах само на ЕДНА. И тъй още десет дена. От вчера съм на НУЛА.
Но не само туй е интересно. Всеки, който се е захващал с таз нелека задача знае, че желанието за цигара си го има дори и с месеци след спирането им (не знам, може би и с години, просто не съм изкарвал толкоз). Обаче с тези хапчета това нещо го няма. Мога да си гледам как някой си сеца сладко сладко и изобщо не ми идва на акъла, че ми се пуши.

Всичко дотук изглежда като щастлива американска мелодрама. Обаче аз съм си българче (2/4 шоп + 1/4 Базернишки българин + 1/4 радомирски дис) и се съмнявам у сичко! Чудя се, когато приключи терапията ми с тези хапчета няма ли да съм пристрастен към тях?! Ще видим. Само времето ще покаже.

Както започнах - това в никакъв случай не е реклама. Както всяко лекарство, предполагам, че и това действа различно на различните индивиди. Винаги четете опътването преди да пиете каквото и да било ;)) Ако не ви се рискува да си го купувате, мога да го снимам и да го пусна тук. Успех на участниците!!!