СветлинАта блести във прозореца...

Събуждам се леко махмурлия. Светлината блести във прозореца, а главата лекинко ме наболява. Опитвам се да резюмирам по някакъв начин последните дни и се получава следната картинка.

В петък, следобедта, посрещнах на гарата в София двете очарователни едрогърди създания Джейна и СветлинА.

P3300130


Поради нуждата от осамотение се наложи да измислим приятно занимание на Светлинката:

P3300131


Въпреки бурната консумация на липсите от последната седмица, Яна реши да се занимае и с другите гости на Порокхаус. Ето живо олицетворение на поговорката "Кой каквото си е донесъл, това ще пие":

P3310135


След една тежка вечер, в която дори и фотоапаратите замълчаха, дойде и новата вечер, която обещаваше да бъде аристократично културна. След като се поизчакахме на Одеон, аз СветлинА и Яна се запътихме към едно от любимите ми заведения - "Мама Миа". Там колежката Торбова се бе погрижила да запази обширно сепаре, както и бе довела очарователната си съученичка кака Люба.

P3310136


По някое време дойдоха и фаворитите ми в конкурса двойка на годината - Краси и Меги, които за кратко можем да наричаме Красеги или Меграси :))).

P3310148

Госпожица Торбова поръча големи количества храна и замина към отдалеченстоличен квартал, за да се погрижи за новия господин Торбов. НашаГаляничка обеща в най-скоро време да ни запознае, за да го подложим навходящия тест за "Кандидат за сърцето на БГЛогерка".

Ние останахме да си допиваме и се допитахме до Вимп Информейшинс Корп. за координатите на Вампи Слънцев, защото той бе единствения, който публично заяви че може и да дойде на срещата, макар и да обърка поста ;))))) Чакахме, чакахме.... и накрая поехме дългия път към домА. Пеша...

Телефонът иззвъня! Беше бат' Вампи, който беше приключил работа. Отправихме се към Дюърса. Верен на неизменимия си чар, Вампито се появи с хубава роза за Светлина, която обаче само бледнееше пред нейния чар.

P3310149


След някои случки - къде забавни, къде комични, които ще се въздържа да коментирам, решихме дружно да се отправим към "Фенс". Това заведение ми е на сърцето от време оно, а в новия му формат не го бях посещавал още. Останах леко разочарован от високите цени и леко стерилизираната обстановка, но това не ни попречи да си направим як купон.

P3310168


Естествено, виждате, че фенове не ми липсват. И във "Фенс"-а бях нападнат от тях:

P3310169


И пак:

P3310172


Групарите се погрижиха за доброто ни настроение с добра доза жива музика. За съжаление обаче тя свърши, а Вампито се питаше, дали не е останало малко от нея у некоя от бутилките.

P3310176


Май имаше :))))

P3310177


Докато някои се правеха на мъже, други си се правеха на жени (въпреки, че не беше нужно да се правят, за да им повярваме :)))

P4010189

Това от мен - хубава събота беше - ползотворна и приятна. Може да сме безделници, ама в никакъв случай не сме без празници ;)))

Соу лон', флъс!