Ново подобщество

Уважаеми посетители на общност "Пороци",

Поради ранното отваряне на общностите и незаинтересоваността в гласуването за бъдещето на настоящата общност, съм щастлив да ви уведомя, че създаваме ново подобщество за хард-неограничено-извратени-и-тотално-асоциални пороци, което смятам еднолично да нарека "Хард 18+". Моля, забележките и оплакванията - тук.

Като оправдание за едноличното си действие прилагам резултатите от анкетата, която стоя седмица и малко в настоящата общност, както и статистиката на регистрираните до момента потребители тук:

"Докъде да се отпуснем в "Островът на Порочните"?
12 гласa:
Напълно - без лица под 18 години! 41,67%
По-културно, а хард пороците в заключено подобщество. 33,33%
Дайте без простащини, а! 8,33%
Не ме занимавай с глупости бе! 16,67%

Потребители 29"

Анализирайки резултатите от анкетата и броя на регистрираните потребители тук, и осъзнавайки нуждата от настоящото общество за бъдещето на човечеството, еднолично го отваряме към света, въпреки резултатите от анкетата, които на база броя на потребителите в общността в конкретния момент, са нелегитимни съобразно всички възприети норми за културно поведение в процес на гласуване, а именно 12 гласували на база 29 потребители.

Умоляваме присъстващите потребители да спазват добрия тон, приличния език и съответните законови норми, а в новото подобщество - само добрия тон и законовите норми :))) Всички доказано пълнолетни потребители на общността ще получат покана за новото подобщество.

Като заключение, бих искал да спомена, че съм изключително щастлив, че сме заедно и ще си изкараме приятно тук.

Искрено ваш:

ТSmileНИ