Непорочните сеирджии от общност “Пороци” и сходните й прилежащи и неприлежащи такива

Последните месеци общност “Пороци” се радва на небивал интерес от анонимни зрители, за което говори големият брой прочити на последните публикации, натрупан за сравнително кратко време. Забелязва се обществен интерес в основните порочни занимания на човечеството (и животинството) – секс, цигари, алкохол, “мръсотии”....

Защо обаче общността страда от недостиг на пишещи? Че дори и недостиг на коментиращи. Забелязват се няколко човека, които пишат сравнително редовно, които в никакъв случай не са отговорни за големия брой прочити. Явно има и други – толкова непорочни, че само минават, прочитат и цъкат с език “Тс, тс, тс.... Колко порок има по тоя свят!”.

За останалите “порочни” общности се забелязват сходни картинки, като разбира се двете затворени за малолетни и непълнолетни отчитат начително по-нисък интерес поради простия факт, че изискват покана (всички доказано пълнолетни лица имат право да получат покана – само да се регистрират в БГЛог и да си кажат мейлче /и да се докаже пълнолетие ъф'корс/).

Та да подходим към последната анкета и стотината “непорочни”, отговорили тук:

 

Мислите ли, че администраторите на общности "Пороци", "Секс" и "Хард 18+" имат малки репродуктивни органи?

Гласували 139

77.70

 Да, всички са нюнюта. Сигура!

4.32

 Не, не го вервам!

7.91

 Не, само оня.... Коука е с малка пишка

2.88

 Да, ама на Коука му е голяма, щото съм я виждАл(а)

7.19

 Пишки ли?! Къде, къде?!?

 

Сто и осем индивида от анкетираните 139 отговарят еднозначно, че всички администратори в изброените “Порочни” общности разполагат с малки репродуктивни органи. С неоспоримото “Сигура!” анкетираните безапелационно отреждат графа малопишие на лицата Коук, Мейкър, Ягодов, Зауек и Ата. Но за сметка на това отговорът говори за стегнатата репродуктивна система на госпожиците Котка и Таралежка ;)))) Браво момичета, поне вие отсрамихте нашата порочна гилдия!

Шест човека разбира се не верват в твърдението, за което са въпросвани. Те са твърде убедени, че админите на общностите са добре сложени органоносители.

Почти 8 процента са сигурни, че админите са си добре, но на Коука пишката му нещо не е у ред. Може би защото пуска такива анкети – от комплексизъм....

Оказва се драги ми порочни и непорочни съблогери, че сред нас /и сред цялото уеб пространство/ фигурират четирима души, които не само, че са виждали органа на Коука, но дории твърдят, че разполага с голям такъв. Тези хора получават специалната награда – снимка с автограф, с миризма на мастика, от т. нар. “Баш порочний админ” /справка за определението – сеньорина Арлина/.

Както във всяка професионална анкета, и в тази имаше отговор от типа “Нямам отговор”, който в случая беше с цел да отклони негативното внимание от админското съсловие и да провери ненаситността на непорочните очи, когато съзрат показани на яве комплекти репродуктивни парчета. Десет индивида са отговорили с въпрос “Пишки ли?! Къде, къде?!?”. Отговарям веднага – тук, дами/господа! В общности “Пороци”, “Секс?” и “Хард 18+”.

А за всички непорочни читатели – новата, по-малко порочна, анкета. Очаквам повече интерес ;))