Най-безобиден порок

Я да видим сега, какво казва народа. Ето следващата анкета на общество "Пороци". Нека погледнем набързо как бихме тълкували резултатите:
Кой е най-безобидният порок
25 гласa:
Яденето 12%
Пиенето 12%
Тютюнопушенето 4%
Сексът 44%
Мързелът 16%
Друг 12%

Та значи един човек си мисли, че тютюнопушенето е най-безобидния порок. Може, наистина цигарите са големи лайна, които не само вредят на употребчиците им, но и на заобикалящите ги персонажи. Приемаме тогаз, че тютюнопушенето е един от най-лошите пороци :))

Второто място на порочните деяния си разделят три гряха - яденето, пиенето и нещо друго, което ние засега не знаем (а може и да разберем :)). От яденето се пълнее и се прихващат доста лоши болести, но гладът ни най-малко не му отстъпва. Пиенето е нож с две остриета и всички знаем как влияе. Колко вреди и колко наранява. Други... ами подсетете ме, какво може да са имали предвид тримата гласували :)

Мързелът е един от лидерите в класацията за непорочност. Лично мое мнение е, че може да се поспори с четиримата, поставили го на второ място по безобидност.

Безспорен лидер в безобидността е сексът. Единадесет от двадесет и пет гласували личности признават, че сексът е най-безобидният порок.

Извод:

1. Правете секс, братя блогери! Но го правете по безопасния начин, за да няма чичко доктор :))

2. Мързелувайте, когато ви се мързелува, но не забравяйте, че имате отговорности.

3. Яжте, пийте и правете други работи, но с мярка и без прекаляване

4. Не пушете тютюн! Позволява ви се по една цигара след секс :))))