Мейкърлък (на бат' Боре)

Е това е, мили приятели. Уважавам го тоз човек и това си е! Той е моето вдъхновение и един от положителните примери в живота. Нека опиша вдъхновението си с няколко думи, които вярвам, че всеки може да каже за някого от своите познати (в този случай - приятели)

Под просташката обвивка, създадена за предпазване от повърхностните личности в живота ни, Борис Павлович е една ЧЕСТНА и ПОЧТЕННА душа. Един борец за правда и една изключително ерудирана личност. Всичките преводи на THE MAKER са актуални и обосновани за нашия велик и добър приятел бат' Боре.

Правяча - Прави от нищо нещо. Прави от пръдня боя. Прави всичко, за да има настроение и да развеселява и ободрява хората покрай него. Прави всичко за приятелите си и всичко за възтържествуване на правдата, свободата, мира и любовта

Оправяча - Оправя всички неизправности. Поставя лошите субекти на мястото им. Оправя си леглото сутрин и съпругата вечер. Оправя пропуските в образованието на младите студенти и тези в културата на смотльовците като мен. Оправя всичко и всички и заедно с него и ние се оправяме :))

Твореца - Твори във всички области. Твори и претворява стихове. Твори в печатната индустрия. Твори в БГЛог. Твори в любовта. Твори в секса. Твори и в самия живот!

Обичам си те бат' Боре! Не кат' мацка, а като пич си те обичам! Ти си една от гордостите на съвременна България и БГЛог!

С най-приятелски чувства и безкрайно уважение:

ТSmileНИ