Голотата преди всичко!

Хубавото време, уважаеми колеги, предразполага организмите към щастие и нагон. Ето защо много рядко, но винаги, нашият човешки-животински индивид реагира еднакво в момента, когато сивотата на мъртвите сезони отстъпи място на красотата на цветовете.

Последната ни анкета убеждава в твърдението, че през пролетта птичките и пчеличките литват...


Какво ще ви донесенастъпващото хубаво време?, 214  гласа

83.64 % Разголени какички/батковци за плакнене на очите.  

3.74 % Повече голи съквартиранти в леглото за взаимно чесане.  

2.80 % Нали все още има природа - заминавам в планината.  

4.67 % Уффффф, само жеги, какво друго?!  

5.14 % Бал съм ти времето, важното е мастиката да е на кристали.  

 

Вижда се безспорно, че народът масово се храни през очите. Както му е писнало от сивотата на мрачното безвремие, така и грозните пластове сукно са потискали гледките, които той е свикнал да вижда. Както омъглените празни и сухи клонки на зимата депресират окото, така и зимно-пролетните одежди набиват жадуваемост в сърцето на животинския организъм...

Какво ни донася хубавото време? Масово брата, подобие на Бога, се радва, че ще види собственото си подобие в максимално реалния му вид. Радва се на плътта и нейната форма, щастлив е от новите постижения на епилиращата хапаратурка...

Но има и други, братя, които не се впечатляват само от формата, ами и от съдържанието. Малцина (3.74%) се радват, че ще се допрат съвсем телесно до съквартиранта си по легло и ще могат взаимно да си отнемат от натрупаните през студените дни и нощи тлъстини.

Някои, утвърдени растениелюбци, отричат Бога в животинското му проявление и пак ще отидат да Му засвидетелстват уважението, което си е заслужил, в изчезващия Му растителен облик. Тъй и тъй скоро ще го гледат само на картинка, барем нека не дават парички за скъпи антикварни картички с надписи от рода на “Витоша во веки”.

Съществуват и малки количества твърдо недоволни хора. Запитайте ги зиме “Как си, приятелю?”, те ще ви отговорят нещо от рода на “Как да съм в тоя кучешки студ?!”. Така и отговарят сега – жегата явно е единственото, което биха съзряли.

И накрая – любимата ми таргет група! Зиме, лете, кой му пука. Има ли пиячка, всичко е шестачка!

Наздраве, братя!!!