Бием и пушачи, и чукачи!

Здравейте отново от вашия досаден контактьор Тоньо Бъчвомирзки. Поради дръзтичния ход на последната алкохолна анкета и внезапната нужда от запуска на нова, този път не алкохолна, нашият екип личности, плод на шизофреничните отклонения на забързаното ежедневие реши да спре до тук с въведението и да започне със свободните съчинения.

Ето и самата анкета, както и резултатите от гласовете на 61 представителни гласа от нашето общество:

Ако приемем, че в една голяма бира, както и в едно малко концентрат има 40 милилитра спирт, можете ли да определите, колко спирт дневно консумирате?

60.66 %

Над 400 милилитра чист спирт (10 бири или 5 големи).

9.84 %

По-малко от 400 мл, но повече от 160 (четири бири или 2 големи).

11.48 %

Максимум 160 мл.

6.56 %

Аз съм абсолютен трезвеник! Не знам изобщо какво правя в тази покварена общност?!

11.48 %

Къф, спирт, бе бате, я съм толкоз пиян, а ти ме караш да сметам! Я седи и си сипвай, стига глупости!


Както е известно, около 50 % от населението на нашата държава е активнопушещо тютюн. Сравнявайки това с активнопиещата част от почти 61% можем да заключим, че пушачите вече изостават от пиещите и дори високите акцизи на спиртните напитки, както и поевтиняването на тютюневите изделия не биха могли да спрат разрастването на тази пукнатина.

Към тези, т. нар. хиперактивни пиячи, добавяме и 10-те процента прилично пийващи си, както и тези, които си поркат прилично – максимум по две големи на ден и става една картинка от около 82 % народ, които ежедневно употребяват алкохол.

Забележете, че тези, които сме уловили в момент на пиянство не е сигурно, че употребяват алкохол ежедневно. Просто може тъй да се е случило. Както и малцината абсолютни трезвеници, които най-вероятно просто никогха не са опитвали Огнената вода, Кехлибарения елексир и Божията кръв.

Къде идва чукането?

Както някои от нас вече са се досетили, не става въпрос за автотенекиджийския бизнес, ами чисто и просто за правенето на секс. Та ако обърнем внимание на 26-те отговорили в Хард 18+ анкетата, виждаме следната картинка:

Колко често правите секс

7.69  %

Няколко пъти на ден

7.69  %

Веднъж на ден

19.23 %

Няколко пъти на седмица

3.85  %

Веднъж седмично

7.69  %

Няколко пъти в месеца

30.77 %

От дъжд на вятър

23.08 %

Не правя секс

Имайки се предвид, че в тази анкета са отговаряли само пълнолетни лица, може при едно евентуално преизчисляване да се получат малки разминавки на процентите, но едва ли това ще е от голямо значение. Виждаме, че почти една четвърт от отговорилите изобщо не правят секс, което със сигурност открива основната причина за високия процент активно пиещи. Или може да се очаква и обратната корелация?! Само учените могат да кажат...

Но като заключение искам да отбележа и дебело да подчертая, че ние, активно пиещите, сме най-голямата група в българското общество! Честита победа, братя!!!

ПП Който няма покана за "Хард 18+" и "Секс?", а има навършени 18 години, да свирка.