Тренинги в София

   Искам да споделя участието си в двудневния тренинг"Интегриране на технологиите в учебния процес в началното училище"Макар,че аз съм от предучилищна педагогика в тях намерих много неща,,които ще ми бъдат полезни,идеи които ще използвам в работата си с децата от трета , а в последствие и в подготвителна група.

Самото представяне на продуктите,теоретическата и практическата част бяха на ниво каквото отдавна,а да не кажа,че и въобще не съм виждала в нашия бранш.Замислих се, че съвсем скоро срещу скромната сума от 45 лв.и двучасово бла-бла,бла от страна на г-н Паунов от Департамента по образованието с един статив и един бял лист ни бяха нахвърляни няколко думи с които ни въведоха и изведоха от темата по БДП,с уговорката  да предадем в определен срок разработени от нас ситуация и две игри за да ни издадат СЕРТИФИКАТ  за преминали обучение,който ще ни носи 2 кредита!!

Днес аз получих СЕРТИФИКАТ,с който не само ще удостоверя,че съм посетила тренингите,но и научих  толкова много:за различни компютърни системи и софтуерни продукти,за анимиране на картинки и куп други интересни неща,които могат да се ползват и в ПГ,защото ПГ и първи клас са като двете половинки на шоколадовото яйце-крият едно и също съкровище.Получих материали,които ще ми бъдат в помощ  занапред.

Благодаря на доц.Папанчева,на д-рДимитрова,на целият екип от Майкрософт,които с толкова плам ни обясняваха всичко с най-тънките подробности,че не усещах как минаваше денят и не чувствах умора.

За първи път от много дълго време съм удовлетворена от наученото и не казвам-изгубиха ми времето,а спечелих много!БЛАГОДАРЯ !