Да нарисуваме заедно "Приказка за Добротата"

Здравейте, приятели!

Казвам се Тоня Борисова и се радвам да бъда част от общността на Добрите Феи, с любов повели за ръка Детството към Светлина и Бъдеще! И да помогна, като разгърна пред всички вас една чудна "Приказка за Добротата" - та заедно с дечицата да я направим цветна и истинска -  като мечтите! Защото тя представя мечтата на седемгодишната художничка Сълзица Борисова за един по-добър, чист и пълен с красота свят: свят на приятелство, взаимопомощ, милосърдие и доброта. Нека чуем това детско сърце и  повярваме на Сълзица, че: "Толкова е лесно да бъдеш Добър и правиш Добро, ако силно го поискаш със сърцето си! Добротата дава сила, обединява ни - колкото и да сме различни и ни прави Човеци!"

 Петото издание на "Приказка за Добротата" е вече в ръцете на новите си малки приятели! Благодаря на shelly, че в своята публикация "Отново за Добротата", тя първа сподели радостта си, че децата ще могат заедно с нас - родители, учители, по-големи приятели да нарисуват своята "Приказка за Добротата"!

Като автор на стиховете и майка на Сълзица, като Председател на Фондация "Сълзица за Вас" - издател на книжката, аз се вълнувам от предстоящите срещи с хилядите мънички Човеци, които на 1 юни, разгръщайки подарената с любов от своите близки книжка ще влязат в най-интересния и мъдър Урок по Доброта!

Ако желаете да се свържете с порасналата вече Сълзица, моля потърсете я на този скайп: salzica_za_vas. Тя с удоволствие ще се срещне с децата, ще рисуват заедно, ще говорят за магията на цветовете, за силата на изкуството и за истината, че Талантът е даден на човека, за да прави Добро!