За умората, работата и екстрасенсите

Колко е приятно да се прибереш в къщи! Да знаеш, че нищо нямаш да правиш!

Много отдавна не съм писала, защото съм на нова работа и още не мога да свикна с работното напрежение. Прибирам се вечер без сили и единственото, което правя е, да погледна какво пише в блога. И после да заспя, като човек, който цял ден е секъл дърва.

Радвам се, че съществува такава общност в този сайт и благодаря на Тери, че го е създал, защото научавам  много нови неща и има много весели неща, които ме разсмиват и ми дават сила за следващия ден да се гмурна в работното "море".

Много се смях на Micromax и даже разправях за случката с преяждането му на мои колеги. Също много се смях на пътеписа за шведите и бих искала и аз да напиша нещо, но пусто не си падам по бирата :))) Виж, ако беше мИсо, мисооооо :)

Много ми хареса постинга на Morli, посветен на майката. Принтирах го и го занесох на две колежки в офиса, една от които е майка - тя плака като го чете и поиска да го покаже на сина си.

А днес срещнах една приятелка, която беше в много добро настроение и каза, че откакто ходи на екстрасенс, всичко й вървяло много добре. Не зная какво ви е мнението за екстрасенсите, но тя ми каза, че била получила страхова невроза при пресичане на улиците. А откакто почнала да ходи на екстрасенс, вече не се стряска, а направо си върви между колите. Каза ми, ако се чувствам толкова уморена, да взема и аз да отида. Интересно ми е какво ви е мнението за екстрасенсите, вярвате ли в тях и техните способности да лекуват?