Турцизацията и циганизацията на България върви все по-успешно!

Доживяхме да има новини на турски език по НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ!

Доживяхме да има турски сапунки в следобедните часове през седмицата!

Доживяхме да има и турски сериал в прайм тайм на БиТиВи (с национално разпространение)!

Ашколсун!

 Най-малко от уважение към загиналите за свободата на България от турско робство не трябва да има новини на турски по национална телевизия и турски сериали!

В СЕМ май са забравили българската история!

В САЩ има милиони испано-говорящи но по националните програми еизкът е само и единствено американски (защото не мога да твърдя че е английски). Отделно си има програми само на испански и др.

 Аз лично съм доста притеснен и се чудя какво може да се направи по въпроса например да престанат тези турски новини или ако рушветите са прекалено големи или пък сме аааааааааааадски демократични и толерантни, то нека да има новини на иврит, арменски, цигански, арабски и китайски (общността е доста голяма, така че имат право).

По повод на изборите.

У нас има райони където се говори само турски и на последните евроизбори имаше репортажи как се влизаха по 2-3 -ма в стаичката защото имаха затруднения да прочетат бюлетината и се говореше само на турски. В тази връзка съм на мнение, че право да гласуват трябва да имат хора с висше образование - поне ще съм сигурен, че ще могат да прочетат бюлетината най-малкото!

Това което ме шокира е, че има хора и то много, които не знаят къде се намират а пък имат право да гласуват?! Според мен циганите нямат право на глас, те за като паразит за данъкоплатеца! Държавата опита да ги накара да си плащат тока и в Пловдив тръгнаха срещу полицията. Сега в Кюстендил убиха пазач за отмъщение, че пазачите са били цигани крадци на череши.