Иде октомври, избуяват политическите тикви

Знам, знам, братя и сестри, че политиката не ви влече особено, ама - длъжен съм да ви река - трябва да нагазите в туй смрадливо блато.

Оти? - ке питате вие. Оти, ке ви отвърна умно и разумно, кое си сака оно си требе. Аман сме давали властта (която от нас произтича, в крайна сметка) на все едни и същи тикви. Пък вие знаете, оти сте мислещи хора, че това става именно защото предпочитаме да сме комформисти и защото ни мързи да се разходим с бюлетина в ръчичка.

22 октомври е денят, в който хората, които обичат родината си, ще могат да превърнат отново българската територия в Държава. Говоря за президентските избори. Този път мисля, че ще успеем да излъчим достоен българин.

Следете отблизо събитията, пичове и пиченца. И внимателно правете своята преценка. Защото трябва да дадете своя глас за най-добрия (най-добрата).

Дори да се окаже, че той (тя) си тъкмо ти!

Лично аз ще ходя да гласувам с моя бюлетина - пипнал съм я добре от гледна точка на графичния дизайн. На нея пише: Тони Мицев - президент! Борето - виНце! Това са моите кандидати.