ВиНцето на Мицев в съдебната зала (part 1:)

Видният български патриот и родолюбец, негова милост Борис Зл. Павлов, известен също така като The Maker и човекът-рамо на БГлог президента г-н Антон Мицев, посети днес новата сграда на Софийския районен съд в секцията му Брачна колегия, съобщи говорител от предизборния щаб на официалната БГлог  кандидат-президентската двойка Мицев & Павлов.

Повод за визитата на The Maker в една от твърдините на съдебната власт, била както насроченото му бракоразводно дело, за което БГлог-общността отдавна е в час, така и желанието му да се запознае по-отблизо с реформите в съдебната система, се подчертава в изявление, разпространено от предизборния щаб.

Заинтересованите семейни мъже, желаещи да се влеят отново в отбора на ергените, както и омъжените мацки, изпитващи афинитет към същото, могат да погледнат www.srs.justice.bg/7/page.html, където ще могат да се ориентират за точното местонахождение на сградата.

В кратко изявление, по повод посещението си в конкретната обител на Темида, г-н The Maker заяви:
"Бравос! Тъй са работи! "

ВиНце-президентът е изключително доволен от бързината, с която работи съда - за 5 минути преминало първото му бракоразводно дело, за което изказва сърдечни благодарности както на съдията, така и на адвоката.

До месец и половина The Maker отново ще играе в лигата на ергените, твърдят добре осведомени източници, близки до предизборния щаб, но това едва ли ще е за дълго, тъй като дясната ръка на Мицев вече имал сериозна оферта от нежен представител на онзи пол с "две хубави очи", да се включи отново в скудетото на семейните.

Мицев - президент! Павлов - виНце!