0 0 гласа

Скандалът Красимир Влахов

 
Красимир Влахов извърши престъпление от общ характер, след като през април 2011 г. издаде Разпореждане, с което образува Наказателно Частен Характер Дело № 7159/2011 г. в нарушение на принципа Non Bis in Idem. Подадох сигнал до Инспектората към ВСС, но инспектор Петър Михайлов отказа да изпълни чл.54, ал.1,т.2 от ЗСВ.  После го защити и скандалния Цони Цонев от ВСС.Така мафията в съдебната система извива ръце на жертвите на престъплението.
В Делото има 2 прокурорски Постановления, издадени от различни прокурори по един и същи казус. Първият прокурор прекратява преписката, но вторият е на друго мнение.
Пари ли Ви трябват, Красимир Влахов?Колко пари взехте, за да инициирате незаконно наказателно преследване?Няма да успеете да се задържите в съдебната система, защото сте заплаха за държавността и незабавно следва да напуснете. Нито един прокурор не се самосезира по този казус!
Събудете се, българи! Събудете се срещу мафията в съдебната власт! Ето откъде гние държавата и ето защо английските служби не отговарят на запитванията на българските. Аз воювам сама срещу злокобната мафия в съдебната власт и полицията.