0 0 гласа

Конкурс: Избери име на нашия талисман и спечели награда!

 

Здравейте, банда! Teenews.eu вече си има талисман – симпатичния скейтър на картинката. Дело е на една обещаваща млада художничка – Ани Цочева. Поискахме от нея да създаде герой, който хем да е весел, хем да бъде динамичен и готов за купон. Според всички в екипа ни, се получи страхотно.

А сега най-важното: Организираме конкурс за най-готино име на талисмана ни, който ще продължи до края на месеца. За победителя ще има и награда – кецове по избор, на стойност до 129 лв., от якия магазин за скейт аксесоари и младежко облекло Board Shop. Важно уточнение е, че това трябва да е крайната цена и няма да има отстъпки. Развихрете въображението си- ние и нашият скейтър имаме нужда от вашите идеи, за да му намерим най-подходящото име.

 Конкурсът ни ще продължи две седмици, като ви даваме пълна творческа свобода – ако талисманът ни ви напомня на любим анимационен герой или просто ви хрумва нещо готино, което не можете да не ни споделите. Действайте смело, защото ние ви очакваме!

Периодично ще публикуваме най-оригиналните ви предложения, а в края на конкурса ще си изберем най-доброто от тях и то ще получи голямата ни награда. Обявяваме старт на нашата игра, включете се с идеи на news@teenews.eu и спечелете!

Оригинална публикация