Успешна нова учебна година!!!

Колеги, пиша, за да ви кажа довиждане.

Така се стекоха обстоятелствата в живота ми, че се налага да замина за чужбина и там да търся късмета си. Напускам обичаната работа, дома си, приятелите си.

Искам да ви пожелая, преди да тръгна, успешна и плодотворна учебна година, да почувствате онова удовлетворение в края и, което заслужава всеки всеодаен учител, защото вие сте такива. Много хора нямат представа, колко труд, безсънни нощи, и колко обич е нужна, какво голямо сърце, за да работиш като учител, но аз знам.Работих това 18 години и бях щастлива, че това е работата, която винаги съм искала.

Когато направих регистрацията си тук бяхме малко.Сега блогът е пълен с най-добрите учители, които познавам, макар и виртуално.Благодаря, на всички ви, че ми дадохте възможност да общувам с вас, да обменяме идеи, защото истинският учител работи със сърцето си и това, което влага в работата си е част от него самия.Това означава, че сте ми дали част от вас.Благодаря ви!!!

Надявам се, когато се устроя да ви поздравя от там и да споделя с вас чуждия опит.Затова ви казвам "довиждане".Не, няма да работя като учител, поне не докато науча езика.Но се надявам да мога да работя с деца на по-късен етап.

Желая ви да сте здрави, вие и близките ви, и успехи в личен и професионален план!