За "Вулва"-та на Том Форд

Много исках да го сложа като коментар към постинга на chudovishte-то, обаче нали сме в период на нова платформа - не ми се поства коментара. Така че, ще го сложа като отделен постинг (Чудовище, прости ми, но пък снимките са си много добри).





Нищо чудно, че американците ги намират "силно експлицитни", но те са една много срамежлива нация, непорочна и чиста като момина сълза...:)))


На мен също рекламната кампания ми харесва и жалко, че за парфюмът чакаш ред със записване като за сирене през 1990 г., но пък ако си струва чакането тоз аромат за мъжове??? Уауууу......

"Каката била прегърнала шишенцето като стъклен пенис"... е подтекстът на рекламата. А ние, простосмъртните какво да правим? Аз и на Boss се възрадвам много (в частност редовото Baldessarini & Ambre вариантът му), но дайте да я видим таз Vulva, знач

и!! Разяснението, обаче, е че това не е просто парфюм, а аромат за интимно разучаване... Дано съм запомнила формулировката, ама беше нещо такова ;))


Разгледайте снимките от рекламата - тук:  www.tomford.nl

Такива ми ти нови аромати....:)))))


******************************

А иначе на мен тая снимка ми е най-забавната - какво пък прави Том Форд с ръката на тая кака с ноктите от горните фотографии? Той по принцип не се ли радва повече на мъжка ръка с мъжки нокти ?