BIHA NI:) Holandcite de:(

Така, бате Ицо и този път не позна:( Уволняваме го от поста "врачка" и го оставяме на поста "национален селекционер":). Сорри,  г-н Стоичков, ама като не знаете как да накарате холандците да загубят от Българският национален отбор по футбол (макар, че тази вечер се представиха достойно и за национали по плуване и лъъъъъзгане) сте уволнен:)).

А сега сериозно:).  Като вкарахме направо повярвах, че можем и да бием. Надеждо, надеждооооо (не крещя името на кв. Надежда който се намира в София) ти умираш последна. Да имахме шанс, ама ми писна от моят набор Д. Бербатов. 1 вкара 20 изпусне, то бива бива, ама ако не вижда вратата да си сложи очилца бре? То един М. Петров не може да вкарва 10 гола, а този все да се оправдава, вратата била избягала, вратарят бил се хвърлил, насекомо му влязло в окото. ЕЕЕЕ как се на теб бе? Другата "злобна фигура" беше Чавдар Янков? Тоя знае ли как се спира топка? Ако не а'ре в училищният двор, да се научиш!
Та така:
България - Холандия
Резултат: 1:1 М Петров 12 мин. Ван Пърси 67 мин.
стадион " В. Левски" 30,547 зрители (около 500 холандски запалянковци). Време: Хладно и  дъждовно, Терен: Наводнен и тежък за игра  (данните са взети от Нетинфо Спорт )
Съдии: Том Хенинг Йовребьо (главен), Ерих Хестад и Гейр Холен (НОР)
Общо за мача: Добра игра до 20 мин за българите, след това прояви на Иванков и на Вагнер (отново доказал бразилската жилка в кръвта си), също и на Валентин Илиев . Можехме и да спечелим. Но не стана. Нищо де:


БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ, БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ