Не искам!

Не мога даразбера какво се случва. Въобще! Матрицата е излязла от малкия екран и заплашвасъс страшна сила да стане реалност. Чета си аз днес новините (в сайт захардуер) и гледам заглавие – еди кой си американски съюз (май на лекарите ликъв беше там) иска да се имплантират чипове в тялото на хората, на които да сесъдържа информация за здравето им и тем подобни. Ако си претърпял злополука иси в безопасност – без проблем лекарите ще могат да установят от какво сиалергичен и съответно да направят най-доброто възможно лечение. В момента имаразни услуги, при които човек носи гривна със всичката тази информация, но явное доста досадно да носиш гривна и сега дай да ти заврем чипа!

Въпроса е, че притози чип няма никаква сигурност – всеки с нужното устройство може да го прочетеот няколко метра, пък и 1024 000 000 000 битово кодиране да имаше пак неща даго имам това нещо.

Е, па не искам!Що не вземат и един бар код на задника да ми имплантират? К’во става бе хора? К’воправим. Утре сигурно още с раждането си ще ни имплантират чипове в мозъка, зада не се бунтуваме (нещо като в „Бойно поле Земя”).

Идеята хубава?!?Да спасим още един човешки живот! Като почна да се замислям – ако това ще ецената – да ме боцкат като куче с чип, май по-добре да си мрем.

Почвам да сеплаша като виждам какво могат технологиите, и за какво искат да ги използватхората...