I'll stress what I said, but I won't repeat it: I AM BACK !

И те така, както казах, както е казал Терминатор: I'll BE BACK ! Ето ме на :D !

Съобщение към Вразите( Бог да Ви ПОРАЗИ, омрази !!! ): Жив Съм през цялото време, и не само това, ами интензивно и неуморно работя по Мисията си. Дори когато нямам това, което смятате за насъщно необходимо като телекомуникация, компютър под ръка.

Освен това, НЕ МОЖЕТЕ ДА ОТКРАДНЕТЕ НИЩО НИКОГА!!!, защото:
- Първо: вече не водя записки по същество, след като ми откраднахте версия, която е дори погрешна, както Ви информирах, а на компютъра нямаше нищо полезно, освен отворени табове с вече съществуваща литература, толкова много и толкова объркващо заблуждаващи, че дори да се опитате да трасирате някакъв подход, ще погинете търсейки, ако не се спрете да си губите времето. Преписвам само вече съществуваща информация.
- Второ: НИЩО НЕ ЗАПОМНЯМ!!!, запомнете това ! Ако някой изверг реши да си губи времето, опитвайки се да изтръгне със сила нещо - не само ще си загуби времето, ами след като се разотиваме, ще бъде съден и затворен за извергщината си, безмилостно и безжалостно. Не, НЕ МОЖЕТЕ ДА МЕ УБИЕТЕ!!!, Бог ме закриля ! Но ако опитате да изтръгнете решението на задачата за $1mil, не само ще си загубите времето, но и ще бъдете свирепо възмездени. Освен това, ще употребя всичките си Законови Права за Неизбежна Самоотбрана, а аз с Лошите съм Свиреп Воин, който живее спартански, и ще окажа Свиреп Отпор при необходимост. С Добрите съм Добър <3 ! Та, нищо не запомням, и няма как да се сдобиете с информация по никакъв начин. Използвам Трансцедентални Полета на Информация, до които НЯМАТЕ НИКАКЪВ ДОСТЪП !!!
- Трето: понеже сте НЕГРАМОТНИЦИ ЖАЛКИ хахаха, и не сте прочели условието на наградния фонд: паричките не се изплащат при публикуване( при хипотетичния, но практически невъзможен, както стана ясно, сценарий на открадната интелектуална собственост ): ето, да ви го резюмирам - публикуваш, и след това 2 години браниш решението от критика. НЯМАТЕ ДОРИ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ДЪРЖИТЕ ЗАЛОЖНИК 2 ГОДИНИ, жалки богопоразеняци гадни !

И така, просто имах нужда от тази ПУБЛИЧНА ЗАЩИТА, благодаря ! Всеки опит за непоискана физическа, локална интеракция е ЕЛИМИНИРАН !!!