0 0 гласа

отговор на Костадин Костов от Radar Express на писмо номер 4 до него.

 
-------- Оригинално писмо --------
От: "Radar Express" info@radar-express.com
Относно: Re: РџРёСЃРјРѕ номер 5 РґРѕ Костадин Костов !
До: "Sitypoint Center" <sitypoint_center@abv.bg>
Изпратено на: Сряда, 2012, Август 22 11:58:39 EEST

Povtarqm informaciq samo na mesto s document za sobstwenost.
Poveche nqma da vi otgovarqm na e-mailite.

Явно г-н Костов няма намерение да дава никаква информация, а отново привиква при себе си, след като му беше ясно обяснено, че не искам да бъде разкривана самоличността ми заради опасения за саморазправа от страна на мутрата Кирил Попов. Учудващо е защо г-н Костов се притеснява да даде исканата информация след като тя е от обществен характер и в нея не би трябвало да има каквато и да е необходимост от някаква конфиденциалност. Да се даде информация за един електромер на общи части, един водомер на общи части, да се каже колко човека охраняват една сграда и колко струва това и колко струва чистачката и консумативите за чистене едва ли е адекватно да е чак такава тайна, че чак г-н Костов да се прави на интересен и да иска и документ за собственост ???? Г-н Костов, мисля, че преиграхте вече. Не знам дали разбирате как се излагате и колко смешен ставате !

По този начин с искането за лична среща г-н Костов и мутрата Кирил Попов казват и нещо друго, те казват "Ако не те е страх, ела и питай за да видиш какво ще ти се случи после", а може и да се опитат да ме подкупят, като например не искат от мен да плащам за поддръжка и да си мълча.  Не г-н Костов, самоличността си няма да разкрия !

На всички е ясно едно. Г-н Костов прикрива злоупотреби за хиляди левове извършващи се със средствата искани от собственици на имоти в Сити Пойнт Център за поддръжка на общите части.  Разбираме го, няма човек, който лесно сам да разкрие престъпленията си в които самият той участва. Но това, че г-н Костов съвсем разбираемо не иска да разкрие сам престъпленията си, това не значи, че ние няма да го направим !

А и със слугата на Кирил Попов, човекът, който публично сам показа какво представлява, вас г-н Костов изобщо повече нищо няма да питаме, а отговорите ще търсим от други места ! И тогава ще си проличи защо сте мълчал г-н Костов и ще ви бъде търсена отговорност
!