Писмо номер едно до Костадин Костов от Radar Express.

-------- Оригинално писмо --------
От: Sitypoint Center sitypoint_center@abv.bg
Относно: Писмо до г-н Костадин Костов, собственик на магазин 79 в "Сити Пойнт Център".
До: info@radar-express.com
Изпратено на: Събота, 2012, Август 11 18:55:23 EEST

Здравейте г-н Костов.

Обръщам се към вас за да дадете разяснение относно някои много притеснителни неща, случващи се в търговския център, за които мисля, че вие носите пряка отговорност като човек събиращ парите и отговарящ за поддръжката на общите части на нашият етаж.

1. Защо преди няколко дни когато отидох до търговският център, осветлението на първия етаж светеше, а на нашият етаж, не светеше ?
2. Защо тоалетните бяха заключени и по този начин достъпа до тях на посетители на търговският център на практика е невъзможен ? Поинтересувах се и научих, че тоалетните били използвани от хора от пазара и това предизвикало тяхното заключване. Но нали плащаме за охрана? Защо охраната не осъществява контрол на това кой влиза в тоалетните?

Г-н Костов, плащаме за осветление, но осветление нямаме ! Плащаме за охрана, но охрана няма и тоалетните се заключват ! Поради тази причина магазините ни стоят празни и няма никаква надежда да се появят наематели! Затова искам да се направи проверка и ревизия за това къде отиват средствата събирани за поддръжка и охрана.

Като начало ви моля да дадете "Клиентският номер" и "Оторизационния код", както и ИТН или партиден № на сметките за ток на общите части, за да бъдат проверени фактурите за ток на страниците на ЧЕЗ тук.

Колко струва водата използвана в тоалетните и моля да дадете информация за вход за да бъде проверено това на страниците на "Софийска вода" тук.

Моля ви да опишете и как точно и от кого се охранява търговският център и колко струва това ? Колко човека участват в охраната ?

Колко пари се дават за чистачка и консумативи ?

Колко пари се искат от собствениците на магазини на нашият етаж за поддръжка на общите части, каква е общата сума ?


Името си няма да да кажа и то нарочно, защото получих информация за близките ви отношения с Кирил Попов, което веднага би ме направило обект на евентуално отмъщение, ако се окаже, че има нещо нередно в управлението на парите за общи части.  Просто г-н Попов е доказано некоректен човек използващ мутренски методи за постигане на целите си ( спомняме си как беше спирал достъпа до тоалетните и как е спирал тока по етажите, за да си прибере парите за поддръжка и охрана). Освен това е от обкръжението на г-н Ковачки и на такива хора лично аз вяра нямам и откровено се притеснявам от тях, затова ще запазя анонимността си !

За да бъдат напълно коректни взаимоотношенията ми с вас Ви уведомявам, че информацията изпратена от вас като отговор може да получи публичност.
Недаването на отговор, също ще получи публичност !

Благодаря и очаквам отговор !