Шайло Джоли - Пит -- на восъчна фигура!!!

Така и така следя всичко, което се случва със семейството на любимата ми актриса, не мога да не отразя последната изява на медийната лудост покрай раждането на третото й дете, Шайло Нувел. Както вече сигурно сте чули, двумесечното момиченце беше увековечено с восъчна фигура, изложена в музея на Мадам Тюсо. Облечена с дрешките, с които беше на първите си снимки изнесени в медиите и легнала по същия начин като на тях, Шайло вече е и във восъчен вариант. Доста зловеща фигурка, ако питате мен.

























































Mама и тати също не липсват... восъчни, разбира се. И ужасно неестествени и също зловещи.














































Останалите снимки са ТУК

Аз съм възмутена. Да оставим настрани факта, че бебето е само на два месеца, а вече го третират като звезда, да оставим настрана и това, че фигурите са направени без знанието на Анджелина и Брад Пит. Факт е,  че това бебе е обграждано с прекалено много медийно внимание. Което не може да е добре.
Първо, восъчното бебе е грозно. Не прилича на оригинала. Изглежда зловещо и е несполучливо направено.
Другото, което ме възмути много е, че Мадокс и Захара ги няма в картинката на щастливото семейство. Какво сега, имаме мама и татко, наведени над своето единствено дете, без братче и сестриче!?  Обзалагам се, че на никой не му е хрумнало, че двете по-големи деца  също са от това семейство и ако ще се правят восъчни фигури на семейство Джоли-Пит, то трябва да е пълно. Но не, осиновените дечица просто липсват, сякаш не  заслужават внимание.
Възмутително е, че Мадокс и Захара са пренебрегнати по този начин. Когато Шайло се роди, всички зяпнаха и се даде едно всеобщо мнение, че сега родителите й (Анджелина и Брад) щели да я третират с преференции и различно от другите две деца. Но защо ми се струва, че единствените хора, които третират Шайло различно, са хората извън нейното семейство??
Ако един ден Мадокс и Захара отидат в този музей и видят  восъчната фигура на сестричката си заедно с майка си и баща си.. ще бъде повече от гадно :(

В крайна сметка обаче е важно Анджелина и Брад да не се държат по-различно с малката, което вярвам, че няма да е така. Въпреки всичко обаче с тази восъчна фигура се отиде твърде далеч.