Изтриване от списъка - изтриване от живота ?

Как става това? И толкова ли е лесно? За мен не е. Списъкът с моите приятели не е в бглог, той е в сърцето ми. И както  ми е трудно да изтрия приятел от сърцето си, така ми е трудно да го направя и тук, в сайта. А изглежда толкова лесно. Натискането на едно копче. Но не е.

Само два пъти досега съм отрязвала приятели напълно от живота си. И двата пъти беше заради много сериозни неща, неща, които не можех да преглътна, защото бяха предателство. Реших, че няма да ми се случи пак... че няма да позволя да ми се случи. И всички вие, моите приятели.. вие трябва да ми помогнете да не се случва. Не си заслужава...! Никога не си е заслужавало! Празнината в сърцето няма да се затвори, само ще нараства. Докато един ден останем съвсем празни...

Наскоро започнах да разговарям пак с Деси, приятелка, с която неволно се бяхме отдалечили покрай някои доста странни периоди и за двете ни. Когато започнах отново да споделям с нея разбрах колко ми е липсвала всъщност. А си мислех, че съм се научила без нея... е, не съм. Обичам си я много и никога не съм спирала... И въпреки всичките шитни, които се случиха между нас, със и без нашата вина, знам, че това приятелство ще го бъде.

Пазете приятелите си ! Не ги изтривайте!
Нека и те не изтриват вас!